maanantai 17. elokuuta 2015

En taida olla ainoa

Blogin kävijälaskuri kertoo hurjia lukemia. On hienoa huomata, että projekti kiinnostaa monia ja erityisen mukavaa on ollut saada yhteydenottoja, joissa minua on tsempattu ja toivotettu onnea koitokseen. Hauskaa olisi tietää, moniko oikeasti vain odottaa sitä ensimmäistä kertaa, kun lyön päätäni seinään tässä hommassa. :)

Vaikka vielä ei ole tarjota teille niitä perinteisiä kuntosalijumpparuoka-päivityksiä, kerron iloisena, että taustalla tapahtuu koko ajan. Yhteistyökumppanien määrä on tarkentunut, lisääntynyt ja suurten linjojen lisäksi myös pienempiä yksityiskohtia on hiottu nyt kuntoon.

Koska ihmisen hyvinvointi ei ole minun mielestäni vain sitä liikkumista, syömistä ja niihin liittyviä asioita, on tässä katseltu omaa peilikuvaa vähän tarkemminkin, noin kuvainnollisesti tarkoitan. Olen yrittänyt katsoa myös pinnan alle ja hakenut itseni kanssa keskustelemalla niitä minulle tärkeitä asioita ja mihin haluan tai tarvitsen muutosta. Ei, en tarkoita, että hyppään kirurgin pöydälle, siitä ei ole kyse. Mitkä asiat tekevät minulle hyvinvointia. Niitä minä tarkoitan.

Näitä ajatuksia aukeaa teille varmasti tässä ajan myötä. Uskallan melkein luvata, että pääsette kyllä todistamaan myös sitä, kun tosiaan lyön päätäni seinään ja huudan olevani valmis heittämään hanskat tiskiin, kun mikään ei suju.

En taida olla ainoa. Päättelen näin siitä, millaisia yhteydenottoja minulle on tullut. Muutostarve on monella #uuteenminaan

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.