tiistai 18. elokuuta 2015

Ensimmäinen julkistus!

Olen tässä jo malttamattomana odottanut, että pääsisin kertomaan teille tarkemmin projektin yhteistyökumppaneista. Monia neuvotteluja on käyty jo jonkin aikaa projektin taustalla, enkä ole halunnut puhua asioista ääneen ennenkuin useat toisiinsa liittyvät yksityiskohdat on saatu kuntoon. Isot linjat on nyt päätetty ja yhteistyökuviot pääyhteistyökumppanien kanssa sovittu. Aloitetaan siis!

Mainitsin jo aiemmin, että projektia tullaan seuraamaan blogin lisäksi myös lehdessä. Iloisena kerron, että tuo lehti on Satakunnan Viikko*! Satakunnan Viikko on suosittu ja laajalevikkinen lehti Satakunnassa. Maakunnallinen viikkosanomalehti jaetaan 110000 kotitalouteen keskiviikkoisin 51 kertaa vuodessa. Satakunnan Viikko julkaisee myös kuukausilehteä 50000 talouteen Porissa, Ulvilassa ja Luvialla. Lehti on perinteikäs, laadukas ja ennenkaikkea paikallinen osaaja.

Päätoimittaja Huovinlahti kirjoittaa Satakunnan Viikon mediakortissa: " Haluamme eri tavoin olla luomassa toimialueellemme myönteistä henkeä, tekemisen meininkiä. Meillä on kova uskoa tähän maakuntaan." Osallistuminen #uuteenminaan -projektiini osoittaa mielestäni erinomaisella tavalla tuon todeksi. Lehtitalo uskoo myös minuun ja koitamme nyt yhdessä luoda tuota myönteistä henkeä ja tekemisen meininkiä!

Kiitän päätoimittaja Kim Huovinlahtea sekä lehden toimitus- ja markkinointiosastoja ennakkoluulottomasta asenteesta!

Satakunnan Viikon pääset lukemaan myös digilehtenä osoitteesta: http://www.satakunnanviikko.fi/digilehti/satakunnan-viikko

* Tämä oli yhteistyöpostaus, ehkä jollain tapaa kaupallinenkin. Täsmennykseksi kuitenkin vielä: Satakunnan Viikko tukee projektiani tekemällä siitä juttuja. Rahaa ei liikutella puolin eikä toisin. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.