torstai 20. elokuuta 2015

Hierotaan, rullataan, korjataan

Huoltojoukkoihin myös Toni Stenfors* ja Foamroller/Natural Bootcamp Oy*!

Aivan taatusti tulee tilanteita, jolloin tarvitaan apukäsiä tai -välineitä, jotta pystyn viemään muutostani eteenpäin. Stenforsin Toni on tuttavani jo vuosikymmenien takaa ja olen iloinen saadessani hänen ammattitaitonsa tähän mukaan. Natural Bootcamp Oy:n Foamroller-tuotteet taas ovat erittäin tehokkaiksi huomattuja välineitä, joiden käyttö on mahdollista lähes missä vain. Näiden kahden yrityksen tuotteet ja palvelut kulkevat samoilla osa-alueilla ja tukevat projektissani toinen toistaan.

Toni Stenfors on koulutettu hieroja / urheiluhieroja ja kalevalainen jäsenkorjaaja. Hieronta on terminä kaikille varmasti tuttu, mutta pitää sisällään paljon sellaista, jota ei monikaan tule ajatelleeksi. Hieronnalla voidaan vaikuttaa ihmisen kehossa lukemattomiin asioihin ja kohtiin. Hierontakäsittelyllä voidaan saada hyviä tuloksia lihasten lisäksi iholle, verenkierrolle, hermostolle, jopa mielelle. Kalevalainen jäsenkorjaus saattaa olla hieman oudompi hoitomuoto. Siinä yhdistetään perinteet, anatomian hallinta ja koululääketiede ja sillä korjataan kehon epätasapainotilaa. Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko tukirakenteen kineettisen ketjun tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla aina jalkapohjista kallonrajaan saakka. Kalevalainen jäsenkorjaushoito ei hoida vain kipua, vaan pyrkii vaikuttamaan myös kivun aiheuttajaan.

Kiitos Toni!
Toni Stenforsin vastaanoton löydät osoitteesta Pumpulikatu eli Pohjoisranta 11, Pori.
puh. 0400 709 198
Fysioterapeuttien ja ammattiurheilijoiden suosittelema Foamroller on ehkä maailman paras itsehoitoväline. Foamrollerilla avaat tehokkaasti lihaksia, sidekudosta ja triggeripisteitä. Sen avulla voit vähentää ja ennaltaehkäistä kehon kiputiloja ja parantaa elastisuutta. Pystyt palautumaan huomattavasti nopeammin ja saada reilusti paremman verenkierron ja liikkuvuuden.

Foamroller perustuu myofascian eli sidekudoksen hierontaan ja dynaamiseen liikuttamiseen. Tämä pehmittää elimistön pehmytkudoksia, parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä mekaanisen, sähköisen ja kemiallisen viestinnän liikettä kehossa. Voit laukaista ja avata kireitä lihaksia, sidekudosta ja kalvoja ja nauttia kevyemmästä olosta. Irtonaisilla lihaksilla pystyt myös tehokkaampiin liikuntasuorituksiin, vähennät loukkaantumisriskiä, parannat liikkuvuuttasi ja palaudut nopeammin. Foamroller sopii istumatyöntekijöille, kuntoilijoille ja urheilijoille sekä kehonhuollosta kiinnostuneille.

Poriin on tulossa muuten Fascia ja Foamroller Workshop! Kannattaa seurata ilmoittelua!

Kiitos Jukka!
http://www.foamroller.fi/
info@foamroller.fi
* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.