keskiviikko 19. elokuuta 2015

Hiki pintaan!! Toinen superjulkistus!!

Huudetaan MoveIt®* ja nostetaan PULS*si korkealle!

Minulla on upeat taustajoukot, ei voi muuta sanoa! :)


Joku on voinut jo ennakkoon vähän aavistellakin, että MoveIt®* -sali on yksi yhteistyökumppanini. Olenhan pari kertaa maininnut jo salin nimen henkilökohtaisissa päivityksissäni fb:n puolella. Otin siis hiukan "varaslähtöä" ja kävin testaamassa tuon suuren suosion saaneen salin tunteja. Takana on jo pari huipputehokasta ja hauskaa tuntia, jotka todella tuntui kropassa... :)

Moveit®-sali on ryhmäliikunnan erikoissali, jossa käytössäsi on yhteensä yli 130 vuotta ryhmäliikunnan ohjauskokemusta, tuntitarjontaa laidasta laitaan ja maailmanluokan Group Fitness –fiilis! Tuntitarjonta on monipuolinen, vetäjät hommansa osaavia tsemppaajia ja saunakin kuuluu tuntien sisältöön halutessasi jotain erilaista. MyZone™ -verkkojärjestelmä on myös erittäin mielenkiintoinen palvelu, joka kertoo helposti luettavaa tilastoa harjoittelustasi.

Kiitos Tumppi ja Tomi!
MoveIt® -salin löydät osoitteesta Isolinnankatu 28, Pori.
https://moveit.fi/
puh. 040 579 1816Toinen huippukumppani on Energy Puls Wellness Center eli Puls*!
Myös Puls-yhteistyön myötä projektissani on mukana niin jäätäviä ammattilaisia, että pieleen voi mennä ainoastaan, jos itse mokaa. No, tokihan matkan varrella voi tapahtua mitä vaan, mutta resurssit on nyt aivan huipputasoa.

Pulsissa on nykyaikaiset ja avarat kuntosalit, cardiosali ja kaksi yhteissalia. Lisäksi sieltä löytyy erillinen kuntosali naisten käyttöön. Minä varmaan luikin sinne piiloon... :) Salin palvelutarjonnassa on myös personal trainerit, solarium, hieronta, kosmetologi ja vaikka mitä. Monipuolinen liikuntakeskus siis! Minulle tässä taitaa kuitenkin hurjinta olla se, että salilla tehdään Tanita-kehonkoostumusmittauksia. Tuo mittaus kertoo painon ohella BMI:n, rasvaprosentin, nestetasapainon, luiden ja lihasten painon sekä kehon metabolisen iän. Aika pelottavaa, mutta varmasti hyvä mittari tässä hommassa.

Pulsissa on muuten lapsiparkki Puuha Puls!

Kiitos Jani!
Energy Puls Wellness Center löydät osoitteesta Herralahdenraitti 1, Pori.
puh. 02 632 6611

Pulsissa on nyt muuten liittymistarjous! Tutustu tarkemmin Pulsin nettisivuilla!* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.