perjantai 21. elokuuta 2015

Kauneuden pariin

Hyvä olo ja hyvinvointi eivät ole vain sitä, että liikutaan ja syödään oikein. Hyvinvointi vaatii, että myös muuten tuntuu hyvältä.

Uuteen minään minua kuljettavat myös Tinos Hair Design Puuvilla* ja Hammashoitopalvelu SmileStudio*!

Tinos Hair design on kuuden toimipisteen hiusmuotoiluketju ja kaksi liikkeistä löytyy Porista. Näistä Puuvillan toimipiste on mukana Uuteen minään -projektissa. Ensimmäinen Tinos avasi ovensa jo v. 2001. Tinoksen henkilökunta tunnetaan lukuisista suomenmestaruuksista alan kilpailuissa. Tinos Hair Designin toiminta perustuu intohimoiseen työskentelyyn hiusmuodin huipulla. Inspiraation lähteenä on jatkuva koulutus kotimaassa sekä muodin metropoleissa ympäri maailmaa. Liikkeiden laaja tuotevalikoima tarjoaa yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa sinun hiuksillesi parhaat muotoilu- ja hoitotuotteet.

Kiitos Tino ja Tiia!
Tinos Hair Design Puuvillan löydät osoitteesta Puuvillan 2.krs, Siltapuistokatu 14, Pori.
SmileStudio on asiantunteva ja laadukas suuhygienistipalveluita tuottava yritys, joka on erikoistunut hampaiden valkaisuun ja puhdistamiseen. SmileStudio sijaitee aivan Porin keskustassa, Isolinnankatu 22 A, 3. kerroksessa.

Kokonaisvaltainen hampaiden tehopuhdistus pitää hampaat hohtavan puhtaina ja suun terveenä. Laadukas Gloss-hampaiden valkaisu edistyksellisellä laser-menetelmällä vaalentaa hampaat tutkitusti parhaiten, turvallisesti ja tehokkaasti.

SmileStudion suuhygienistit ovat Terveydenhuollon Oikeusturvakeskuksen laillistamia suuhygienistejä. Hammashoitopalvelu SmileStudio Oy on Lounais-Suomen aluehallintoviraston toimesta rekisteröity yksityisen terveydenhuollon palvelujenantajien rekisteriin.

Kiitos Laura!
SmileStudio on osoitteessa Isolinnankatu 22 A, 3.krs, Pori.
http://www.smilestudio.fi/
puh. 0400 800 531
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Hammashoitopalvelu-SmileStudio-Oy/476580825700523------------
SmileStudiossa elokuun tarjouksena
Hampaiden Tehopuhdistus 65,- (norm. 79,-)
Voimassa uusiin 1.-31.8.2015 tehtyihin varauksiin. 
Alennuskoodi: ELO65* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.