lauantai 15. elokuuta 2015

Uuteen minään

Tiedätkö miltä tuntuu, kun olet saanut mielestäsi hyvän idean ja se idea kaikessa hulluudessaan alkaakin muuttua todeksi? Minä tiedän.

Olen aina ollut projekti-ihminen. Minulla on aina oltava jotain "käynnissä", saan siitä energiani. Viime vuosina on kuitenkin tuntunut, että energia on ollut kovin vähissä, välillä jopa aivan loppu.

Hälytyskellojen kilkatettua jo lukuisia kertoja, koin jonkinlaisen ison kolahduksen ja sain mielestäni hullun, mutta ehkä hyvän idean. Ideaa kehui hulluksi moni muukin, joten tässä ollaan. Matkalla uuteen minään. Uuteen elämäntapaan, joka tuo toivottavasti tullessaan uutta asennetta liikuntaa kohtaan, uusia ruokia lautaselle, parempaa oloa fyysisesti ja henkisesti sekä monta muuta täysin uutta ja outoa asiaa. Matka tuo tullessaan taatusti myös itkua ja hammastenkiristystä. Sitä varten on apujoukot, jotka ohjaavat itkut taas nauruksi.

Uuteen minään - sitä kohti mennään! Tule mukaan!

2 kommenttia:

  1. En väitä koskaan tuntevani aivan kokonaan edes omiani! Nähtyäni ensimmäisen kerran tämän Nooran melkein utopiaa hipovan suunnitelman, olin vaan kysymysmerkkinä?? Jos juttu nyt on kuitenkin edennyt, on se projektina jo eliksiiriä Nooralle ja siitä saavat myös kaikki lähimmätkin osansa! Otetaan vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös se ole niin, että mitä hullumpaa ja pöllömpää, sen parempaa! :) Kyllä tästä kaikki osansa saa, ainakin silloin viimeistään, kun tuntuu, että kaikki menee pieleen! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.