tiistai 15. syyskuuta 2015

Hämmennystä postilaatikosta

Blogi on nyt suunnilleen kuukauden ikäinen. Kävijälaskuri kertoo tuhansista kävijöistä, mistä suuri kiitos kaikille. Laskuri on toki aina laskuri, mutta iloisena ja ylpeänä voin kertoa, että tuo ei laske omia käyntejäni. :)

Projekti on vasta alussa ja etenee askel kerrallaan, mutta jokin kummallinen harppaus mystiseen blogimaailmaan otettiin viime viikon lopulla. Postilaatikosta löytyi kutsu The Blog Awards Finland 2015 -gaalaan! Tuo gaala järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, mutta se lienee Suomen suurin ja merkityksellisin bloggaajatapahtuma, jossa palkitaan suomalaisten bloggareiden parhaimmistoa sekä vaikuttavinta blogimarkkinointia.

The Blog Awards Finland 2015 palkitsee ansioituneita bloggaajia 11 eri kategoriassa, jotka ovat muoti, kauneus, ruoka, perhe, sisustus, sport, matka, lifestyle, kulttuuri ja yhteiskunta, hyvinvointi ja terveys sekä vlogit. Lisäksi palkitaan lukijoiden suosikkiblogi. Äänestys on parhaillaan käynnissä ja toivonkin, että sinäkin käyt antamassa äänesi omille suosikeillesi. Pääset äänestämään tästä.

Minun blogini ei ole äänestyksissä mukana, ja en kyllä tiedä vieläkään miksi tuon kutsun sain. Ensin epäilin, että sinne kutsutaan kaikki mahdolliset kynnelle kykenevät, jotta saadaan väkeä paikalle. Teoriani ontui siinä kohdassa, kun kuulin, etteivät kaikki sellaisetkaan bloggaajat ole saaneet kutsua, joiden olisin ilman muuta olettanut olevan tuolla paikalla. Kokeneet, ansioituneet ja suuren suosion saaneet blogit luulisi olevan kutsuvieraslistan kärjessä. Olen siis toki ilahtunut, mutta samalla myös aika hämmentynyt tuosta kutsusta. Ehkä sinne sitten on lähdettävä katsomaan, että mistä oikein on kyse. Tinos Puuvilla*n Kérastase Blowdry Bar odottaa juhlijaa gaalapäivänä. Näistä toki sitten lisää tuonnempana.

Salitreeni olisi jälleen tänään edessä. Edellisellä kerralla oli mukava ohjelma ja katsotaan mennäänkö sillä tänäänkin. Hauska muuten huomata, että viikonlopun jälkeen on jo sellainen olo, että kaipaa treeniä. En olisi jaksanut uskoa vielä muutama kuukausi sitten, että minä, sohvaperunoiden kuningatar, kaipaan treeniä! Niin sitä voi ajatukset muuttua ja hyvä niin.

* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.