torstai 17. syyskuuta 2015

Herkullisia treenivaatteita

Kuten jo aiemmin kerroin, pääsponsorini mm. treenivaatepuolella on Intersport Pori* ja treenaan yleensä Intersportin valikoimista löytyvillä vaatteilla. Projektini oli kuitenkin kaikessa hulluudessaan saanut huomion Urban Trade Finlandissa ja sain heiltä oikein mieluisan paketin postitse.

Urban Trade Finland Oy maahantuo ja jälleenmyy monille tuttua Six Deuce* -merkkiä. Sain heiltä käyttööni suuren suosion saaneen Six Deuce Fitness Series hoodie -hupparin all white -värissä sekä Six Deuce Crossfit Fitness Leggings -urheilutrikoot pinkkimustana.


Matkaa kuvan kaltaiseen takapuoleen tai vyötäröön on vielä pitkästi, mutta huppari istuu mukavasti ei-niin-treenattuunkin kroppaan. Inhoamani syksy kun saapui, vedän mielelläni aina lämmintä ylle ja tuo huppari käy minun mielestäni oikein hyvin muuallekin kuin vain salille alkulämpöihin. Trikootkin aion kyllä jalkaani vetää, sillä Six Deuce -trikoita on kovasti kehuttu mm. miellyttävän materiaalinsa ansioista.

Tutustu Six Deuce -tuotteisiin netissä http://sixdeuce.fi/


* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.