lauantai 26. syyskuuta 2015

Laseria ja titaanioksidia, hui!

Kyllä vaan, tänään on tullut melkoista hoitoa! Hampailleni. Viime viikollahan kerroin jo käyneeni Hammashoitopalvelu SmileStudiossa*, jossa hampaani tehopuhdistettiin hammaskivestä ja plakista. Tänään oli vuorossa hampaiden GLOSS-tehovalkaisu titaanioksidilla.

Koska hampaani ovat yleensä arat ja vihlontaa tuntui vähän jo tuossa hammaskiven puhdistuksessa hellävaraisesta menetelmästä huolimatta, Laura valitsi minulle tuon titaanioksidivalkaisun. Siinä saadaan titaanioksidin ansiosta vetyperoksidipitoisuus laskettua normaalin 35 %:n sijasta 15 %:iin. Valkaisussa käytetään ainoastaan kliinisesti testattuja terveydenhuollon tarvikkeita ja -aineita (ei kosmeettisia valmisteita). GLOSS-valkaisussa hyödynnetään uusinta lasertekniikkaa, joka hampaiden valkaisua koskevan tieteellisen tutkimuksen mukaan mahdollistaa lyhyen valkaisuaineen tehostamisen, jolloin hampaiden vaaleneminen on nopeampaa ja hammasystävällisempää.

GLOSS-hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla sisältää kolme yksilöllistä hampaiden valkaisukäsittelyä mahdollisimman laajasti (yhteensä 10 ylä- ja alahammasta), jotta hymyalue ei jää liian lyhyeksi. Jokaisella käsittelykierroksella tummemmat kulmahampaat, traumahampaat tai juurihoidosta tummuneet hampaat saavat aina ilmaisen lisäkäsittelyn tasaisimman ja valkoisimman valkaisutuloksen saamiseksi.

Yhdellä valkaisukäynnillä hampaat voivat vaalentua jopa 10 astetta. Hampaiden vaaleneminen on kuitenkin aina yksilöllistä – vaalenemistulokseen vaikuttavat mm. ikä ja hampaiden rakenne. Minulla vaalentumista tapahtui 4-5 astetta. Hampaani ovat nyt selvästi vaaleammat, mutta kuitenkin edelleen luonnollisen väriset. Enkä kyllä haluaisikaan mitään vitivalkoisia "hollywoodpepsodentteja".

Käynti oli kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä, ottaen jopa huomioon loputtoman hammaslääkärikammoni. Jo pelkkä asiakkaan tuolin asento tai se karmaiseva valo naaman päällä saa minut yleensä panikoimaan. SmileStudiossa kuitenkin kaikki tapahtuu rauhallisesti, ammattitaitoisesti ja suuhygienisti kertoo koko ajan asiakkaalle selkeästi mitä tehdään, mitä seuraavaksi tapahtuu jne. Jo vastaanoton sisustus on täysin poikkeuksellinen ja saa asiakkaan unohtamaan, että hampaita ollaan hoitamassa. Tunsin pari kertaa aivan hetkellisen vihlaisun, mutta se meni ohi samantien ja nyt illalla huomaan, että hampaat ovat hieman arat. Valkaisuhoidon loppupuolella minulla oli jopa tekemistä siinä, että pysyin hereillä. Sain mukaani hammastahnan, joka on erityisesti valkaistuille hampaille kehitetty ja auttaa pitämään yllä uutta, vaaleampaa värisävyä. Tahnan toiminta ei perustu marketeista saatavilla olevien tahnojen tapaan hankaukseen,vaan on hellävaraisempi hampaille. Kyse on Opalescence whitening toothpaste'sta.

Lopputulos on uskomattoman hieno ja luonnollinen. Hampaat tuntuvat puhtailta ja kyllä tuo hymykin on muuttunut. Erityistä iloa koin siitä, että minulla n. 17 vuotta ollut hammaskoru sai uuden elämän. Laura puhdisti korun ympärillä olevaan muoviin kiinnittyneen värjäytymän ja timanttini hehkuu nyt kuin uusi! Kun vielä hampaat siinä ympärillä saivat uuden ilmeen, ei voi olla kuin oikein tyytyväinen.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan SmileStudion palveluja! Nyt lukijani saavat oman tarjouksenkin!Syystarjouksena saat kaikista SmileStudion palveluista 10% alennuksen koodilla "uuteenminään".
Ajanvaraukset: http://smilestudio.nettiaika.fi/ tai p. 0400 800 531.
Tarjous on voimassa 30.11.2015 saakka ja koskee uusia varauksia.

SmileStudion löydät osoitteesta Isolinnankatu 22 A, 3.krs, Pori ja kaikki lisätiedot netistä: http://www.smilestudio.fi/ tai facebookista https://www.facebook.com/pages/Hammashoitopalvelu-SmileStudio-Oy/476580825700523

* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.