sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Päiväni parrasvaloissa

Vai pitäisikö sanoa peräti pari päivää parrasvaloissa... Olipas nimittäin melkoinen loppuviikko. Torstaina treenattiin jälleen Janin kanssa Pulsissa*. Treeniohjelmasta kerroinkin jo aiemmassa postauksessani (Maailman tiukimmat portaat) ja sillä samalla ohjelmalla tietysti edelleen mentiin. Niin käsittämättömältä kuin se tuntuikin, sujui tällä kerralla jo hiukan paremmin. Piti oikein kesken treenin kysyä pt:lta, että luulenko vaan vai kulkeeko vähän paremmin..? Hapenottokyky oli vähän parempi, toistot sujuivat vähän paremmin. Ja kyllä, parannettavaa on, vain ja ainoastaan parannettavaa. Missään tapauksessa en siis ollut tyytyväinen. Saatoin kyllä huijata itseäni vähän sillä, että kokeilin Supermass Prezonea. Joko tuo tuote toimi tai sitten se vain sai aikaan sen kuvitelman, että jaksamista oli enemmän. Tuo on siis jauhe, joka sekoitetaan veteen ja juodaan noin puoli tuntia ennen treeniä. Supermass Nutrition ei ole tukijani, vaan sain tuota tuotetta kokeiltavaksi Life*-myymälästä.

Kun torstaista oli selvitty, valkeni perjantaiaamu melkoisella pyörityksellä. Heti aamulla olin haastateltavana, kun Yle halusi minulta kommentteja vanhempainyhdistyksen puheenjohtajan roolissa. Ruokatunti meni palaveeratessa tämän Uuteen minään -projektini tiimoilta uuden sponsorin kanssa ja jo takaisin töihin ajellessani soitti jälleen yksi toimittaja, samasta asiasta mistä aamullakin oli kyse. Iltaan mennessä sitten jo onneksi vähän rauhoittui, jos nyt toki sosiaalinen media jatkoi aiheen parissa vielä myöhään iltaan.

Oma perjantaini oli muutenkin hyvin poikkeuksellinen, sillä suostuin vastoin tapojani lähtemään kaupungin iltaelämään pikaiselle oluelle. Kauan en reissussa ollut, enkä humaltumistarkoituksessa, mutta ei tuo valvominen vaan minulle sovi. Seuraava päivä meni ihan harakoille, kun tuntui, että en herää ollenkaan. Kiva tuo ilta silti oli, sitä en kiellä. Paljon näkyi tuttuja vuosienkin takaa ja kaiken kruununa tulin kotiin 11,5-metrisellä limusiinilla. Harmi, ettei tainnut olla yhtään naapuria enää hereillä näkemässä! :D Kiitos kyydistä kuuluu Design Rosendahlin Antille!

Kuva: Design Rosendahl

Ja mitä tulee taas niihin parrasvaloihin, oli sunnuntain ohjelmassa salamavalojen välkettä! Vietin tosi kivan iltapäivän Kuvaamo K*:n studiolla Katjan kanssa. Kummasti siinä vierähti tunteja, kun Katja tallensi tämän kroppani nykytilanteen ja muutamia sponsoreiden minulle lahjoittamia tuotteita. Mutta voi kauhistus, miten sitä näkee itsensä aina kuvissa niin huonona! Vaikka kuvaaja on ammattilainen ja taitava, on aina omissa silmissä jokin ihme suodatin, jonka läpi se oma naama tai oma kroppa näyttää kamalalta. Nuo vyötärömakkarani kyllä tiedän ja niitä en pelästy, niistähän on nyt tarkoitus päästä eroonkin, mutta on sitä vaan aika elähtäneen näköinen muutenkin. :) Katja oli kyllä vähän toista mieltä, ja vähän torui muutenkin suomalaisia siitä, että olemme liian kriittisiä valokuvattavia. Mietin itsekin myöhemmin, että ensi kerralla kyllä yritän vähän edes heittäytyä, kun nyt taisin vähän ehkä jännittääkin. Sitä paitsi, muutostahan tässä nyt tavoitellaan ja toivottavasti katselen itseäni kuvissakin eri tavalla sitten tulevaisuudessa.

Kuva: Kuvaamo K - Katja Wallenius

Otimme ne viralliset ennen-kuvat ja kyllä niistä vaan hyvin välittyi se, miksi tässä projektissa ollaan. Toivottavasti saan aikanaan liittää niiden kuvien viereen kuvat täysin uudenlaisesta ihmisestä, uudella asenteella. Enkä muuten esiinny kuvissa missään pikkupikkubikineissä. En katsonut sellaista mitenkään tarpeelliseksi, sillä mielestäni treenitrikoissa näkyi ihan tarpeeksi sitä, mitä kuvilla halutaan kertoa.

Niin, mainitsin jo, että sponsoriasioissakin on jälleen tapahtunut uutta. Kyllä vaan, voin iloisena kertoa, että tukijoukkoihini on liittynyt Intersport Pori*.
Intersport Porin monipuolinen valikoima rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä Intersport-ketjun omista merkkituotteista. Intersport Pori Pro-erikoisvalikoimaan kuuluvat Alppi, Golf, Jääkiekko ja Hiihto. Intersport Porista saat myös yksilöllisen Footbalance-pohjalliset.

Kiitos Nina ja Lasse!
Intersport Pori löytyy osoitteesta Yrjönkatu 14, Kauppakeskus Isokarhu, Pori.
puh. 0102 811999
Instagram: @intersport_pori
* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.