keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Soodalla puhdistetut hampaat

Nyt on puhtaat hampaat! Kiitos Hammashoitopalvelu SmileStudio Oy*. En ole ollenkaan innokas esittelemään purukalustoani kenellekään sen enempää kuin on pakko ja tässä kohtaa mielestäni ei ole pakko. Ei siis tule kuvaa. :) Kävin kuitenkin tiistai-iltana hampaiden tehopuhdistuksessa ja työn jälki on erinomaista!

Hampaiden tehopuhdistus sisälsi ientaskujen mittauksen, hammaskiven sekä bakteeripeitteiden poiston, soodapuhdistuksen ja fluorilakkauksen sekä henkilökohtaisen suunhoidon opastuksen. Hampaiden pinnat puhdistettiin ultraäänilaitteella ja lisäksi käsi-instrumentein hammaskivestä sekä biofilmistä (plakki), jonka jälkeen hampaan pinnat puhdistettiin ja kiillotettiin soodapesurilla.
Soodapuhdistus on ennaltaehkäisevää hammashoitoa. Se on tehokas keino puhdistaa hampaiden ja hammasvälien pinnoilta värjäymiä ja plakkia. Hampaista tuli miellyttävän puhtaat ja kiiltävät. Soodapuhdistuksessa ei ole kyse hampaiden valkaisusta vaan niiden ulkopinnan puhdistuksesta. Soodapuhdistus voidaan tehdä useampia kertoja vuodessa.

SmileStudion suuhygienistit ovat Terveydenhuollon Oikeusturvakeskuksen laillistamia suuhygienistejä. Hammashoitopalvelu SmileStudio Oy on Lounais-Suomen aluehallintoviraston toimesta rekisteröity yksityisen terveydenhuollon palvelujenantajien rekisteriin.

Seuraa sivujani, tulossa hieno SmileStudion tarjous tykkääjille ja blogini lukijoille! ;)

SmileStudion löydät osoitteesta Isolinnankatu 22 A, 3.krs, Pori ja kaikki lisätiedot netistä: http://www.smilestudio.fi/ tai facebookista https://www.facebook.com/pages/Hammashoitopalvelu-SmileStudio-Oy/476580825700523


* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.