torstai 3. syyskuuta 2015

Tukijoukkojen iso merkitys.

Mulla on ihan kauhee karkkihimo. Karkki. Lakritsi. Suklaa. Salmiakki. Silmissä vilisee ison, kaupungin laidalla sijaitsevan superhypermarketin kymmenien metrien karkkihylly. Nyt menisi vaikka kaikki peekooärrätkin. Ai että mikä on PKR? No ne on meillä kotona niitä karkkeja, jotka lasten karkkipäivän päätteeksi joutuvat p**kojen karkkien rasiaan eli PKR:ään. Siellä rasiassa on karkkeja, joita kukaan ei suostu syömään.

CandyKing ei valitettavasti sponsoroi minua. :) Kuva on lainattu karkinhimoissa sivulta: http://group.candyking.com/sv/press/bildbank/pasar-och-bagare/


Ruokailut sujuvat edelleen ihan mallikkaasti eli niistä en ole lipsunut, joskin eilen vaihtui aamu- ja iltapalan paikka, kun tuli aamulla hoppu. Olen nimittäin ollut karkkihimoilun lisäksi myös jotenkin väsynyt. Uni on maittanut ja olen nukkunut mielestäni paljon levollisemmin kuin pitkiin aikoihin. Tarkoitan, että en enää herää joka rasahdukseen tai mieti öisin kaikkia asioita, kuten minulla on tapana. Uskon sen olevan uusien syömistottumusten ja alkaneen liikkumisen ansiota, mutta osansa on varmasti myös magnesiumilla, jota juuri sain Tiinalta Life*-myymälästä Porin Isolinnankadulta. Toisaalta magnesiumin sanotaan auttavan väsymyksessä ja uupumuksessa eli lieneekö kyse nyt väsymyksestä, joka tulee korvien välistä. Mene ja tiedä. Onhan tässä ollut aika vauhdikkaat viikot, kun elämään on sisältynyt muutakin kuin tätä Uuteen minään -projektia. Enkä tarkoita valittaa, vaan analysoin nyt "ääneen" tilannetta itselleni. Eikä tässä mitään poikkeuksellisesta siinä mielessä ole, että on sitä ennenkin oltu väsyneitä ja aina siitä noustaan.

Minulle on haastetta tämän kaiken muun lisäksi tuossa ulkoilmassa. Voi itku, että voin inhota pimeyttä ja kylmää. Olen aina sanonut, että olen syntynyt ihan väärään ilmastoon. Kaipaan valoa, aurinkoa, lämpöä.

Mutta onneksi on tukijoukot! Kotona ei ole houkutuksia nenän edessä ja taitaa olla se PKR:kin nostettu ylähyllylle niin, etten ylety sinne. :) Työpaikallakin väki laihtuu tekemättä mitään, kun tsemppaavat minua! PT-Janilta saan varmasti illalla treenien yhteydessä kuulla taas viisaita sanoja, joiden avulla mennään eteenpäin. Puls* on muuten tuonut minulle paljon uusia lukijoitakin, kiitos siitä! Pulsin fb-sivuilla oli julkaisu:

Onko haaveissasi elämäntapamuutos ja uusi, upea sinä?
Aikuinen nainen lähti rohkeasti omaan Uuteen minään -hyvinvointiprojektiin ja teki siitä julkisen, jotta sinäkin voit saada vinkkejä ja motivaatiota omaan elämääsi! Nooran valmentajana toimii Pulsin toimitusjohtaja ja personal trainer Jani Rantanen ja kaksikon seikkailuja saadaankin seurata aktiivisesti Nooran blogista ja facebook-sivulta.
Käy ihmeessä "tykkäämässä" Nooran Facebook-sivusta sekä laita blogi kirjanmerkkeihin, niin saat aina tuoreena tiedot projektin uusista käänteistä! Noora ja Jani paljastavat myös matkan varrella parhaat vinkit niin treenamiseen kuin ruokavalioonkin.

Olen otettu. Tuon fb-postauksen jälkeen kävijämäärä kasvoi taas hurjasti ja tykkääjiäkin tuli lisää. On paljon mukavampi kirjoitella, kun tietää, että joku käy tekstejä lukemassakin. :)

Muuten kuulumiset on sellaisia, että pian saadaan kuntoon myös tuota purkki- ja purnukkaosastoa eli Tiina on Life'ssa* työstämässä parhaillaan minulle sopivaa settiä erilaisia vitamiineja ja muita. Kerron niistä tarkemmin, kunhan pääsen itse tutuksi tuotteiden kanssa. Muutaman päivän kuluttua aloitetaan myös kuvaukset Kuvaamo K*:n kanssa. Katja tallentaa koko vuoteni kuviksi ja toivottavasti ensi syksynä voidaan kuvienkin avulla todeta näkyviä muutoksia. Pari muutakin palaveerausta tässä on vielä tällä viikolla eli tukijoukot näyttäisivät vain vahvistuvan edelleen.

Kyllä tämä aika hankalaa olisi yksin. Jos sinusta nyt tuntuu siltä, että syy omaan tilanteeseen, jumissa olemiseen, on juuri tuossa tuen puutteessa, ota yhteyttä. Autan sinut alkuun.* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.