lauantai 24. lokakuuta 2015

Arvonta.

Satutko asumaan pääkaupunkiseudulla? Tai Kerava, Järvenpää, Lahti, Hämeenlinna, Lappeenranta, Joensuu? Tai osuuko nämä kaupunkit vaikkapa säännöllisesti työmatkallesi?

Jos vastaat kyllä, kannattaa käydä viimeistään nyt tykkäämässä Uuteen minään -sivusta Facebookissa ja tykätä samalla arvontapostauksesta. Tai vinkkaa kaverille!

Arvotaan siis Uuteen minään -sivusta ja siellä olevasta arvontatekstistä tykänneiden kesken

LAHJAKORTTI Forever-kuntoklubille! Lahjakortti on voimassa Forever-kuntoklubiketjun toimipaikoissa ja oikeuttaa yhden kuukauden ilmaiseen kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käyttöön.

Tykkäykset riittää, jakaa ei tarvitse, ellei itse halua.

Forever-kuntosalit eivät liity mitenkään tähän minun projektiini, mutta saatuani tuon lahjakortin (en voi itse sitä hyödyntää) sovin Foreverin kanssa sen arpomisesta fb-tykkääjien kesken.

Osallistumisaikaa on la 31.10. klo 24 saakka. Arvonta tapahtuu kotioloissa, random-arvontakonetta käyttäen ja voittajalle ilmoitetaan yv:llä. Voittaja ilmoitetaan myös Uuteen minään -sivuilla.
Varaan oikeuden muuttaa arvonnan sisältöä, sääntöjä ja kaikkea muutakin halutessani. Ja Facebookilla ei ole luonnollisestikaan mitään tekemistä arvontani kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.