keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Kérastase-tuotteita testattavana

Viimeksi Tinos Hair Design'issa* kampaajalla ollessani sain käyttööni Kérastasen Réflection-tuotteita. Olen käyttänyt noita nyt muutaman kerran ja voi vain todeta, että miten ihmeessä olin unohtanut tuon tuotemerkin!

Minulle valittiin hiusteni laadun ja tehdyn värikäsittelyn perusteella Réflection Bain Chroma Captive -shampoo sekä Fondant Chroma Captive -hoitoaine. Tuo tuotepari auttaa säilyttämään värin kirkkaana ja hoitaa hiusta ja hiuspohjaa kuitenkaan latistamatta hiuksia. Kérastasen perusajatus on, että hiukset hoidetaan aina kaksi- tai kolmivaiheisella kylvyllä. Ensin shampoo, sitten hoito ja mahdollinen lisähoito tarpeen mukaan. Jo vuosia on puhuttu kylvyistä, rituaaleista, ideologiasta, kun on puhuttu Kérastasesta.
Välillä taas päivittäistavarakaupan hiustuotteisiin sortuneena muistin, kuinka laatutuotetta tarvitsee vain pienen, herneen kokoisen pisaran, kun taas sitä halpisshampoota saa lutrata kämmenkaupalla, jotta sen saa vaahtoamaan ja pesemään hiukset. Kérastase todella riittää, sillä se pisara riittää oikeasti isollekin hiusmäärälle. Ja ehdottaisin, että mieluummin vaikka se kaksi vaahdotuskertaa yhden tolkuttoman shampoomäärän käytön sijaan.

Réflection-setti on palauttanut hiukseeni kiillon, päänahkaani sopivan kosteuden ja väri on pysynyt hyvänä. Kuntosaliharjoittelun alettua on tullut pestyä hiukset paljon aiempaa useammin ja se sai hetkeksi aikaan kuivuutta hiuspohjassa. Tuohon toki oli syynä myös huonolaatuiset tuotteet, mutta nyt on tilanne jälleen hallinnassa. On hienoa voida kertoa tuotteista, joita oikeasti pystyy kehumaan.

Pitää kuitenkin muistaa, että jokaiselle on valittava se oikea tuote. Jos nämä tuotteet sopivat minulle, ne eivät välttämättä sovi sinulle. Siksi Kérastase-kampaaja valitseekin sinulle juuri sen parhaiten sopivan tuotteen ja vältyt turhilta ostoilta. Tästä ammattitaitoisen opastuksen välttämättömyydestä johtuu myös se, että Kérastase ei tuo tuotteittaan markettien hyllyille. Tuote on osattava valita oikein ja sitä moni tavallinen kuluttaja ei valitettavasti hallitse.

Minulla oli pitkään hiukset sen mittaiset, että niitä tuli vedettyä vain ponnarille ja nyt palattuani taas lyhyeen malliin, oli oltava jotain muotoilutuotettakin hyllyssä. Oli helppo päätyä V.I.P. Volume in Powder'iin. Sitä voi käyttää joko pyyhekuivaan tai kokonaan kuivaan hiukseen ja hyvin eri tavoin, riippuen halutusta lopputuloksesta ja pidosta. Puuterisuihke antaa rakennetta ja sopii oikein hyvin myös tummalle hiukselle. Tämä muuten valittiin viime vuonna vuoden muotoilutuotteeksi! Kannattaa siis kokeilla, mutta älä käytä tätäkään liikaa. Maltillisella käytöllä saat upeasti rakennetta ja helposti muotoiltavan hiuksen, mutta liiallisella suihkuttelulla saa lättänän ja likaisen näköisen lopputuloksen.


Kuvat Kérastasen sivuilta http://www.kerastase.com/en/home.

* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.