maanantai 5. lokakuuta 2015

Kuulumisia

Olipas tohinaa tuossa menneellä viikolla. Perjantaina ajelin Helsinkiin The Blog Awards Finland -gaalaan kutsuvieraaksi ja mukava reissuhan se oli.

A-lehtien pääkonttorin juhlavalaistus Helsingin Kulosaaressa

Minea Muoti* vaatetti minut upeaan Malvin-malliston asuun, joka osoittautuikin erinomaiseksi valinnaksi. Tuossa tyylikkäin yksityiskohdin viimeistellyssä hameessa oli mukava olla, joka olikin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista ja se erottui edukseen kaikenkirjavassa juhlavaaterepertuaarissa. Gaalavieraat olivat pukeutuneet ihan "laidasta laitaan" eli joukossa oli kauniita iltapukuja, joskin mielestäni melko kesäisen oloisia ja -värisiä sekä tyylikkäitä pikkumustia, mutta myös överiylilyöntejä, joilla varmaan tavoiteltiin vain huomiota kaikessa erikoisuudessaan. Yllättävää minusta oli se, että jokunen vieraista näytti olevan lähes arkisessa vapaa-ajan asussa..? Mutta ehkä olen vain vähän ulkona noista ison maailman trendeistä, ehkä nuo minun silmääni hyvin arkiset asut olivatkin sitten sitä suurinta hottia. Oma vaatteeni ainakin oli mieleinen ja minusta tosi hyvännäköinen! Kiitos Minea Muodin Idan, hänellä on todella ammattiosaaminen hallussa.


Näyttävät volyymiripset minulle tehtiin jo etukäteen Puls Beauty Roomissa* ja siitähän oli jo aiemmin postaus. Tuosta postaus-linkistä löytyy myös vielä voimassa oleva ripsipidennystarjous lukijoille. Juliannalta kannattaa nyt varata ripsiaika!Juhlapäivänä olin toki kampaajalla ja meikattavana ja tästä suurkiitos Tinos Hair Design Puuvillan* Tiialle! Vaikka emme ole tunteneet vielä kovin kauaa, oli kampaus ja meikki loihdittu aivan minun näköisekseni. Ammattitaitoista työtä siis kaiken kaikkiaan.


Muina asusteina minulla oli palkitun Katri Niskasen Voguelle suunnittelemat Linn-sukkikset (jotka olivat siis oma hankintani, eikä kenenkään sponsoroimat), siskolta lainattu laukku väripilkkuna sekä T'Aide Living -korusarjan uutuuskoru; vahanauha yksilöllisen medaljongin kera. Käy tutustumassa verkkokaupassa T'Aide Living -sarjaan ja kokoa oma korusi! Nopeat toimitukset ilman postikuluja.


Autotalo Pelttari* tarjosi käyttööni kulkupelin, jolla oli turvallista päästellä myrskyisesti kelistä huolimatta. Tuon nelivetomaasturin löydät toistaiseksi linkistä: Dacia DUSTER dCi 110 4x4 Laureate Kiitos Koiviston Markukselle yhteistyöstä!


Ja kaiken tämän hälinän keskellä olen käynyt säännöllisesti myös kuntosalilla. Liikkumisesta ei ole siis tingitty, vaan vähintään pari kertaa viikossa on edelleen kuntosalitreeniä tehty. Sunnuntaina kävin myös osallistumassa Pulsissa* avoimien ovien päivän tiimellyksessä kelkantyöntökisaan ja vaikka painoja lisättiin kelkan kyytiin 50kg (joka on siis paljon enemmän kuin treeneissäni), taisin tulla kisassa toiseksi. :)

Harjoittelua siis jatketaan - ei entiseen malliin, vaan kovemmin -  ja ohjelmassa häämöttää myös Satakunnan Messujen järjestämät Paras koti 2015 -messut la-su 31.10.-1.11.2015. Olen messuilla kertomassa projektistani, mutta tuosta sitten myöhemmin lisää.PS. Sain gaalaan mukaani hienot käyntikortit, jotka lahjoitti PlusPrint*! Kiitos Jarille!
* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

4 kommenttia:

 1. Upea kampaus ja hyvä look muutenkin. Jännä todellakin, että pukeutuminen pukukoodista huolimatta oli vähän mitä saattuu. Ennen pidettiin pukukoodeista kiinni, mutta näköjään nykyään voi olla mitä vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Tuota tulikin etukäteen pohdittua, että noudattaako vieraat koodia ja jos eivät, onko oma vaate liian poikkeava tavallisuudessaan. :) Mutta onnistunut ilta kaiken kaikkiaan!
   Tai aina on jotain parannettavaa ja tässä tilaisuudessa ehkä alkoholittomien vieraiden huomiointi olisi tuo kritiikin paikka. ;)

   Poista
 2. Oli kyllä mahtava nähdä. Susta kyllä huokuu innostus tähän projektiisi. Mahtavaa! Tsemppiä pimeneviin päiviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Jutta, oli kiva tavata! Ja kiitos, toivottavasti se tosiaan näkyy ulospäinkin, että tosiaan nautin tilanteesta ja sen mukanaan tuomista muutoksista! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.