torstai 1. lokakuuta 2015

Mustaa Minea Muodista

The Blog Awards Finland lähestyy! Voin iloisena todeta, että minulla ei ole tällä kertaa minkäänlaista vaateongelmaa! Niin uskomatonta kuin se onkin, kun yleensä minkä tahansa juhlan lähestyessä alkaa hiipiä stressi siitä, mitä pukee ylleen...

Meiltä löytyy Porista aivan upea liike, joka on mukana Uuteen minään -projektissa ja vaatettaa minut The Blog Awards Finland -gaalailtaan tyylikkäällä Malvin-malliston uutuudella! En paljasta tuota vaatetta vielä, mutta tässä uusimman yhteistyökumppanini esittely!Viihtyisä ja palveleva muodin erikoisliike Minea Muoti* tarjoaa asiakkailleen trendejä ja yksilöllisyyttä hyvin istuvien arki- ja juhla-asujen muodossa. Mallistojen avainsanoja ovat persoonallisuus ja monipuolisuus. Tuotteet ovat nuorekkaita, mutta silti aikuisen naisen tyyliä ja vartalotyyppiä ajatellen valittuja. Kokovalikoima on erittäin laaja: xs-5xl, 34-56.

Henkilökunta on ammattitaitoista ja osaavaa. Mineassa saat pukeutumisneuvontaa koulutettujen myyjien avustuksella. Heiltä saat vinkkejä niin värien, mallien kuin tyylinkin valinnassa. Jatkuva koulutus, luennot ja messut takaavat, että Minea Muodin myyjät pystyvät jatkuvasti tarjoamaan asiakkailleen uusimmat trendit ja muodin tuulahdukset maailmalta. Suurin osa merkeistä on yksinmyyntimallistoja, esim. Zhenzi, Marc Lauge ja ZeZe. Nämä merkit löydät Porissa vain Minea Muodista!

Työporukat, yhdistykset, yms. voivat myös halutessaan shoppailla rauhassa. Minea Muoti järjestää ryhmille räätälöityjä asiakasiltoja, joissa voitte päivittää tyylinne ja tehdä ostoksenne pukeutumisneuvojan avustuksella. Illan aikana on sovittaessa pientä tarjoilua ja tietenkin rentoa tunnelmaa. Varaa aika puh. 050 430 2389.

Kannattaa myös liittyä Minea Muodin kanta-asiakkaaksi! Liittyessäsi kanta-asiakkaaksi saat sähköpostiisi erikoistarjouksia sekä muita upeita etuja. Suosituissa kanta-asiakasilloissa pääset katsomaan uusimmat trendit muotinäytöksissä, tekemään huippuedullisia ostoksia ja osallistumaan arvontoihin. Lisätietoja kanta-asiakkuudesta Minean myymälästä.

Tilaa Minean uutiskirje nettisivuilta: http://www.minea.fi/kanta-asiakkuus/

Kiitos Anne ja Ida!
Minea Muoti
Kauppakeskus BePop, Isolinnankatu 21, PORI
puh. 050 430 2389
sähköposti: minea@minea.fi
http://www.minea.fi/
https://www.facebook.com/pages/Minea-Muoti/199193961348
Avoinna: ma-pe 10-17, la 10-14

Mac Scottin upea 100% villajakku - Porissa vain Mineasta* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.