torstai 1. lokakuuta 2015

Ripset pitkiksi ja tuuheiksi - tarjous lukijoillekin!

Ja jälleen jatkettiin The Blog Awards Finland -gaalaan valmistautumista. Kävin yhteistyökumppani Puls Beauty Room*in huollettavana ja Julianna loihti minulle todella näyttävät volyymiripset juhlaan!
Nyt myös lukijoillani on mahdollisuus saada upeat volyymiripset blogitarjouksella!

SKY-kosmetologi, LashLovers-ripsimuotoilija Julianna tekee sinulle nuo ripsipidennykset hintaan 100€ (norm. 110€). Mainitse aikaa varatessasi #uuteenminään, ja toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa 11.10.2015 saakka. Varaukset numerosta 044 422 1223.

Minulla on ollut ripsipidennykset muutaman kerran aiemminkin ja on kyllä sanottava, että koskaan aiemmin ripset eivät ole olleet näin laadukkaasti toteutetut. Myöskään mitään kirvelyä ei ollut niitä laitettaessa, eikä sen jälkeenkään. Aina ennen on silmät olleet tosi arat ja ripset sojottaneet miten sattuu. Mikä mukavinta, näiden kanssa sai myös nukuttua. Muistan aiemmilta kerroilta, että heräilin öisin siihen, kun ripset ikäänkuin "tökkäsivät" esim. tyynyyn ja olivat kuin neulat, jotka pistivät silmäluomiin. Nyt ei ollut mitään tuollaista, vaikka ripset ovatkin nyt tosi pitkät ja tuuheat.

Suosittelen siis vilpittömästi kokeilemaan Juliannan laadukasta työtä!

Ennen ja jälkeen.* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.