maanantai 9. marraskuuta 2015

Happea, happea! Lenkille vai?!

Olen jo aiemmin kertonut, että syksy ei todellakaan ole mun juttuni. Tai kai se on ihan sama, että mikä se vuodenaika on nimeltään, mutta jos on pimeä ja kylmä, niin ei kiitos, yäk.

Polarin kello ilmoittaa ranteessa useita kertoja työpäivän aikana, että "aika lähteä liikkeelle". Juu, istun päivittäin aivan liian pitkään paikoillani, mutta eipä siinä toimistohuoneessa juuri lenkkiäkään tule tehtyä. Yritän minä toki aina kellon surratessa nousta edes jaloittelemaan, mutta nyt tuntuu jotenkin hapettomalta.

Tämän projektin edetessä lukijoille on varmasti käynyt selväksi se, että olen ollut todella liikuntavastainen. Minä en ole kävellyt vapaaehtoisesti kuin kotiovelta autoon ja takaisin. Ehkä hypermarketissa ne pakolliset ylimääräiset metrit, kun kauppa on niin tuhottoman iso. Nyt on kuitenkin tämänkin suhteen tapahtunut jotain kummallista... Tekisi mieli kävelylle. Ehkä jopa hölkälle. Kroppa huutaa nyt happea. Ihan vaan sellaista, että saisi vetää syvään henkeä reippaasti askeltaessa.

Ei, ei hyvänen aika. Onneksi minulla ei ole edellä mainituista asennesyistä johtuen minkään valtakunnan ulkoiluvaatteita edes olemassa, puhumattakaan mistään lenkkikengistä! :D Nyt hiljennän vain tuon aktiivisuusmittarikelloni tärinän ja vedän syvään henkeä sisätiloissa. Tästä tulee muuten liian urheilullista! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.