tiistai 17. marraskuuta 2015

Kädet käytössä - järjestetäänkö arvontaa?

Käsillä on tehty viime aikoina kaikenlaista ja erityisesti uutta. Juu, olen kyllä tehnyt kiltistä käsitreenejä salilla, kuten varmasti tänä iltanakin. Mutta nyt on puuhattu tyttären kanssa aivan jotain uutta. Instagram-seuraajat ovatkin saaneet jo "maistiaisia" asiasta.

Olemme harjoitelleet geelikynsien tekoa. :) Se on ollut hauskaa äiti-tytär-laatuaikaa, mutta myös aika terapeuttista. Tekemisen keskellä kun ei voi ajatella mitään muuta. Se on tervetullutta.


Tytär on uudesta harrastuksesta innoissaan ja saattaapa tuo liittyä tulevaisuuden ammatinvalintasuunnitelmiinkin. Yrittäjähenkeä ainakin on ja sen myötä on käsityöpajakin avattu. Jos mietit joululahjaideoita, katsopa nuo upeat tuubihuivit! Tyttäreni tekee pukinpussiin näitä tilauksesta. Lanka on konepestävää ja sisältää 79% akryyliä, 20% villaa ja 1% polyesteriä. Värivaihtoehdot ovat nuo kimaltavat valkoinen tai harmaa. Huivi on "onesize" ja hinta 25€/kpl. Huivit valmistuvat varausjärjestyksessä. Tekijä pidättää oikeuden rajoittaa määrää, jos urakasta alkaa muodostua liian suuri.


Oma projektini etenee hitaasti, mutta varmasti. Treenit ovat vähän koventuneet kerta kerralta ja pian on ilmeisesti edessä myös kehonkoostumusmittauksen uusinta. Odotan mielenkiinnolla tuota testausta. Moni on kysynyt tässä matkan varrella painostani, mutta siihen voin vastata vasta tuon mittauksen jälkeen, sillä en omista vaakaa, enkä siis tiedä painoani. Ruokavaliota voidaan myös tarkistaa sitten tuon mittauksen myötä, jos siihen nähdään aihetta.

Hmm... Pitäisköhän minun arpoa yksi tuollainen huivi täällä blogissa...? Kiinnostaisikohan ketään?

2 kommenttia:

  1. Tottakai kiinnostaa, ovat upeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Klaara! Kiitos kommentista ja kiitos kehuista! :) Saatetaanpa laittaa pian arvonta pystyyn... ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.