maanantai 2. marraskuuta 2015

Syksy ei ole mun juttu.

Keskellä kesää syntyneenä taidan olla rakennettu niin, että muut vuodenajat eivät vaan sovi mulle. No kevät ehkä, kun siinä on sitä odotusta ilmassa ja tietää, että joka päivä ollaan lähempänä kesää. Tämä syksy ja sitten se inhottava talvi siihen perään saavat minut surulliseksi, suuttumaan ja ahdistumaan.

FreeImages.com/Kyle Melton

Tässä meni muutama päivä edellisestä blogikirjoituksesta ja kuntosalitreenejä on tehty ihan normaaliin tahtiin. Uuttakin kävin kokeilemassa reilu viikko sitten, kun uskaltauduin cxworxiin. Se on ryhmäliikuntaa, mutta siltä se ei oikeastaan tuntunut. Tiukka puolentunnin rutistus, jossa hiki virtasi ja koko kroppa sai kyytiä. Erityisesti tuo taitaa olla keskivartalon treeniä, mutta kyllä se joka solussa tuntui, ainakin näin ekakertalaisella. Jos tuo cxworx kiinnostaa sinua enemmän, niin siitä löytyy paljon tietoa ihan googlettamallakin, mutta tietysti parhaiten siitä pääsee jyvälle osallistumalla tunnille. Cxworx on sekä Pulsin* että Moveit®in* valikoimissa.

Viime viikonloppu meni messuillessa. Porissa järjestettiin Paras Koti 2015 -messut ja koska järjestäjä messujen taustalla on Satakunnan Viikko ja Satakunnan Messut, olin tietysti projektini puitteissa paikalla. Moni yhteistyökumppaneistani oli myös esillä ja pari päivää menikin ihan hujauksessa. Pulsin osastolla oli hauska roikkumistesti ja pitihän sitä kokeilla. Onnistuin pysymään tangossa kiinni 1min 15sek ja koska tulos ei nyt ollut aivan surkeimmasta päästä, olin ihan tyytyväinen. Mutta sen verran on jotain "kilpailuviettiä" herännyt, että pitäähän tuotakin koittaa vielä parantaa... :) Kaikki kaksi minuuttia roikkuneet saivat muuten kymppikortin Pulsiin!


Moveit®in osastolla oli varmasti messujen paras musiikkitarjonta. Tuon loistofiiliksen omaavan salin hyvä tunnelma välittyi mahtavasti myös messuständillä. Ohjaajat jaksoivat hymyillä ja hullutella myös pitkät messupäivät. Lottoakin siellä sai pelata eli hyvät palkinnot houkuttelivat sielläkin messukävijöitä.


Messujen alla Satakunnan Viikon lokakuun kuukausilehti näki päivänvalon ja siinä startattiin myös Uuteen minään -juttusarja. Ensimmäinen juttu oli haastattelu, joka saikin tosi paljon huomiota mm. somessa. Jatkossa kirjoitan joka kuukausi pienen jutun tuohon kuukausilehteen ja sehän jaetaan Satakunnan alueella n. 50000 talouteen. Jos et saa paperilehteä käsiisi, löydät tuon myös nettiversiona osoitteesta  http://www.satakunnanviikko.fi/digilehti/satakunnan-viikko-kuukausilehti

Mutta mitä tulee tuohon syksyn tuloon ja talven odotteluun. Vaikka projektini on sujunut koko ajan erinomaisesti ja koen löytäneeni jo sitä liikkumisen iloakin, jota tavoittelin, kaikki muu ympärillä yrittää nujertaa minua. Moni asia projektin ulkopuolella tuntuu tökkivän ja tuntuukin siltä, että jos tätä projektia ei olisi, uisin paljon syvemmissä vesissä. Siinäkin on siis päästy tavallaan yhteen tavoitteistani, eli saan tästä nyt virtaa ja voimaa taistella tuulimyllyjä vastaan.

Nyt tarvitsisin aimo annoksen valoa ja lämpöä! Pitää varmaan mennä vaan makaamaan solariumiin. :(* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.