perjantai 11. joulukuuta 2015

Ennätystehtaalla on nyt hyvä fiilis!

Hauskat heput Kummeli-sketsisarjassa viljelivät lausetta "Nyt on hyvä fiilis!" Tänään allekirjoitan tuon ja voisinpa sen kunniaksi vaikka kurkistaa netistä noita vanhoja Kummeli-jaksoja! :D

Illan treeni oli henkisesti palkitseva. Olin juuri tehnyt edellisen kuntosalitreenin omatoimisesti ja kyllä se on vaan pakko todeta, että ei siihen samaa tsemppiä ja tehoa saa kuin silloin, kun se oma piiskuri (lue: personal trainer) on paikalla.

Toinen polveni on vähän oireillut tässä viime viikkoina ja jalkatreeniä on muokattu vauhdissa sitten sen mukaan. Nyt polvi tuntui ihan hyvältä ja PT päätti, että tehdään ikäänkuin rauhallinen voimatreeni. Ja ai että, kun tuntui hyvältä.

Minä en tykkää yhtään muotisanoista tai -lauseista, kuten "se tunne, kun...", mutta nyt voisi sanoa, että SE TUNNE, KUN TEET UUDEN ENNÄTYKSESI. Jalkaprässiin laitettiin aivan uudet kilogrammat ja kehitys projektini alkuvaiheisiin verrattuna on jotain ihan mahtavaa. Toki muillakin osa-alueilla, sillä ne painojen määrät eivät ole todellakaan se ainoa mittari tässä, mutta jotain ihmeellistä hyvänolon tunnetta tuosta tuli. Alkulämmittelyjen jälkeen prässissä nimittäin oli 150kg ja sain tehtyä tuolla määrällä ihan komeat toistomäärät! Tätä en olisi osannut ja uskaltanut edes toivoa vielä muutamia viikkoja sitten.

Toki monissa muissakin liikkeissä on painojen määrää saatu nostettua merkittävästi, kun alkuvaiheessa jossain etureisissä 10kg tuntui aivan ylitsepääsemättömältä. Ja toistojen määrät on parantuneet, sekin on jotain. Hengästyminen on jo ihan maltillista, kun taas projektin alkaessa tuntui, että happi loppuu aivan juuri siihen paikkaan.

Tiedän myös se, että joku 150kg jalkaprässissä on joillekin aivan vasemman jalan juttu alkulämmöiksi, mutta minä en käy kilpaa tässä nyt muiden kanssa. Haastan vain itseäni ja vertaan tuloksiani ja saavutuksiani vain itseeni. Kuten eräs viisas PT sanoi, "Aina löytyy joku, jolla nousee enemmän painoja kuin sinulla."

Vähän on vielä matkaa kuvan painomääriin, eikä noita vastuskumejakaan tarvita, mutta perässä tullaan! :)


Puls Power* -salin jalkaprässi* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.