keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Koko perhe napostelee.

Jopas vierähti päiviä edellisestä kirjoituksesta. Jotenkin on tuntunut, että tunnit vuorokausista on vähentyneet? Kalenterimerkintöjä on kiitettävät määrät, mutta kaikki ne on toki ihan itse sinne hankittuja eli valittamaan en ala.

Tämän projektini ohella harrastan siis muutakin ja nuo kaikki tarkoittavat käytännössä virallisia kokouksia tai erilaisia sähköisiä palavereja. Olen mukana parissakin yhdistyksessä ja kun koskaan en ole tottunut olemaan vain rivijäsen, on noista omat velvollisuutensa.

Tässä on kuitenkin ehtinyt projektinkin puitteissa tapahtua kaikenlaista. Treenit on jatkuneet ja Pulsin* pikkujoulujakin vietettiin. Siellä sai muuten syödä kaikkea, sillä ruokailu oli suunniteltu hienosti meille kuntoilijoille sopivaksi.

Seuraavaa kolumniakin olen kirjoittanut jo valmiiksi eli pian ilmestyy taas Satakunnan Viikon* kuukausilehti. Ilmoittelen sen julkaisusta sitten tuonnempana.

Posti toi jokin aika sitten ison paketin, yhteistyökuviona tähän projektiini liittyen. Tuo paketti sisälsi koko perheelle Minisun-tuotteita*. Olemme testailleet niitä nyt tovin ja varsinkin perheen pienimmät ovat olleet kovin tyytyväisiä saadessaan pureskella hyvänmakuisia vitamiineja.

Suostuin tähän yhteistyöhön eli testaukseen, koska saan kirjoittaa noista tuotteista juuri niinkuin itse haluan ja koen. Minua ei siis velvoitettu kehumaan niitä, ellei siihen ole aihetta. Tässä vaiheessa käyttöä olemme kuitenkin olleet tyytyväisiä. Palaan näihin varmasti vielä myöhemmin, kun kokeilu on jatkunut vähän pidempään.

* Tämä oli kaupallinen yhteistyöpostaus. Yhteistyöyritykset tukevat projektiani tarjoamalla tilojaan ja palveluitaan käyttööni. *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.