torstai 21. tammikuuta 2016

Kissamaisia päiviä

Kummastuttaako, kun blogi ja fb-päivitykset on päivittyneet hiukan verkkaisaan tahtiin? Saattoi käydä jo mielessä, että nytkö se on tahti treenissäkin hyytynyt ja koko projekti hiipuu käsiin. Toiset saattoivat ajatella, että jotain kummallista tapahtuu nyt taustalla. Juu, kummallista maukumista kuuluu. :)

Olen monessa mukana ja projektini etenee silti taustalla koko ajan. Treenattu on säännöllisesti ja tahtia pitäisi vielä kiristää entisestään. Nyt on kuitenkin se tilanne, että eräs toinen projekti vie tunnit vuorokausista aika vähiin.

Satakissa ry järjestää parin viikon kuluttua Porissa, Yyterin kylpylähotellissa suuren, kansainvälisen rotukissanäyttelyn ja olen sen järjestelyissä mukana. Näyttelyn valmistelut on aloitettu jo kauan, kauan sitten, mutta saatatte arvata, että päivien käydessä vähiin myös työtehtävät lisääntyvät.

Treenit koitan hoitaa kaikesta huolimatta, mutta kaikki liikenevät tunnit menee asioiden hoitamisessa ja valmisteluissa, eikä blogi ja fb-sivu ole siinä nyt etusijalla. Malttakaa siis mielenne, kyllä täällä ollaan ja aherretaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.