torstai 28. tammikuuta 2016

Saamattomuutta.

Olen ollut saamaton. Heti projektini alkumetreillä sain yhdeksi upeimmista tukijoistani Moveit®-salin, uudenlaisen ryhmäliikuntapaikan Porin keskustassa. Yhden kymppikortillisen verran kävinkin kokeilemassa miltä tuntuu #ryhmässä ja #valitsefiilisKertaakaan en tuntitarjontaan pettynyt, päinvastoin, mutta jostain käsittämättömästä syystä en saa itseäni sinne uudelleen. Ja se harmittaa ihan tosissaan. Miksi en osaa nauttia ryhmäliikunnasta?! Se toki on selvä juttu, että minun ei pidä mennä sellaiselle tunnille, jossa pitää osata askeltaa ja heilua ja viuhtoa tiettyyn suuntaan, tietyssä tahdissa ja vielä niin, että jokainen raaja eri suuntaan...

Mutta miten sellaisen ryhmäliikuntakärpäsen pureman saisi? Minua ei töki yhtään kuntosalille meno, mutta miksi en saa suunnattua askeleita ryhmäliikuntatunnille? Kertoisiko joku?

Joka tapauksessa, kokemukseni Moveit®-salista ovat poikkeuksetta hyviä ja suosittelen lämpimästi paikkaa kaikille! Tutustu linkistä tarkemmin ja varaa oma paikkasi tunnille!

Ja terkut Tumpille ja Tompalle ja muille... kiitos ja anteeks.


MoveIt® -salin löydät osoitteesta Isolinnankatu 28, Pori.
https://moveit.fi/
puh. 040 579 1816

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.