maanantai 29. helmikuuta 2016

Hiihtoloma oli ja meni

Minähän en hiihdä. En, vaikka... no ehkä sitten, jos se olisi ainoa tapa päästä eteenpäin. Hiihtolomaviikko on siis takana ja meillä se nyt ei tarkoittanut oikeastaan mitään sen kummallisempaa kuin normaali arkikaan. Toki kukaan ei lähtenyt aamulla kouluun tai eskariin. Eikä töihin, mutta se taas ei liity mitenkään hiihtolomaan.

Yleensä lomat on tullut vietettyä sairastellen tavalla tai toisella ja eikös sen väitetä olevan joku tunnollisen ihmisen merkki. Meilläpä sairastellaan nyt, kun arki taas alkoi. Yksi lapsista nukkuu tuossa vieressä vatsatautiaan ja minä koitan saada happiventtiilit toimimaan tämän tukkoisuuden keskellä.

Olin aikeissa lähteä tänään taas salille, mutta ei tässä kunnossa ole syytä nyt rehkiä yhtään. Tosin ei minulla kuumettakaan ole, mutta muuten olen erinomaisen ärsyttävästi flunssassa. Enkä muuten tiedä, vaikka sillä olisi jotain tekemistä asian kanssa, että tuli joku notkahdus vitamiinien kanssa. Huomasin tuossa, että oli jäänyt aika monta pilleriä väliin. Voisiko siinä olla selitys räkätaudille?

Hiihtelen nyt siis vain villasukissani täällä kotona ja teen suunnitelmia... Antaa Wagnerin hiihtää! Mukavaa viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.