torstai 18. helmikuuta 2016

Legenda käskytti.

Juu, ei tänään sen kummempaa kuin salipäivä. Jalkatreeni oli taas vuorossa ja ajatuksena oli edelleen mennä vähän varovasti eteenpäin, noiden polvien vihoittelujen takia. Eipä mennyt ihan suunnitellusti.

Minulla on ollut nyt ns. omatoimikausi eli olen tehnyt saliharjoittelut itsenäisesti, ilman personal traineria. On ollut hyvä huomata, että itsekin jo siellä pärjää, mutta samalla myös sen, kuinka tärkeässä roolissa se tsemppari ja piiskuri siinä vierellä on.

Aloittelin perinteisesti crossailemalla ja sykkeen ja lämmön noustua aloittelin etu- ja takareisistä.
Jalkaprässiin päästyäni sain viereiseen laitteeseen yllättäen uuden tsempparin. Sarjoja olisi ollut jäljellä enää yksi, mutta tuo karismaa huokuva kaveri vierestä heitti "Kai nyt kaksi vielä teet!" - No, minähän tein. Pienellä hengähdystauolla pääsin lyhyeen tenttiin siitä, miten treenaan ja miten kauan olen treenannut jne. Vastailin parhaani mukaan ja lopputulos oli se, että tuo legenda totesi: "Jos oot kova mimmi, teet vielä yhden sarjan." Vastasin tuohon, että kai se on toteltava, kun kyseinen herra käskee ja minun kavutessa takaisin prässiin, kuului vierestä: "Niin ne on yleensä mua totelleet..."

Ai vitsit, että oli muuten painopakka kevyttä kamaa siinä kohden. Naama vääntyi irvistykseen, mutta teinpä vielä sen toisenkin ylimääräisen sarjan ja olo oli sen jälkeen hyvä. Korvien välissä. Jalathan huuteli sitä kuuluisaa hoosiannaa tietysti...
Reisi- ja pakaratreenin lisäksi pusersin vielä lopuksi vatsalihasliikkeitä parillakin eri tavalla ja sitten oli jo himmailtava.

Tykkään minä yksinkin kuntoilla, mutta kyllä tuollainen pieni patistelu ja etenkin yllyttäminen parempiin ja kovempiin suorituksiin toimii minulla.

- Et muuten pysty...
- Jaa en pysty vai!Every day is a tryout.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.