perjantai 4. maaliskuuta 2016

Huh huh, mikä viikko...

Kulunut viikko on ollut sellaista menoa, että heikompaa ois hirvittänyt. Salille ei ole ollut mitään asiaa. Sen verran on pää täynnä räkää. Muuten on sitten joutunutkin sellaiseen pyöritykseen, että lepo on jäänyt yöunien varaan.

Viikkoon on mahtunut isoja asioita. Harrastusteni puitteissa on tullut oltua mukana merkittävien päätösten äärellä. Vanhempien puolesta käydään "taistoa" kotikuntamme työntekijöiden lomautusuhkaa vastaan. Hevosporukassamme teimme päätöksen myydä omistamamme hevosen pois. Kissaharrastus "työllistää" lähes joka päivä jollain tapaa ja oman kissan kohdalla eletään jänniä aikoja, kun odotetaan varmistusta mahdolliselle tiineydelle.

Työelämässä tapahtuu suuria muutoksia. Saan ensi viikolla siirtyä uuteen, mutta samalla entuudestaan jo tuttuun työhön. Autokaupatkin taisin tehdä hetki sitten, kiitos luottokauppiaani Koiviston Markus Autotalo Pelttarilta.

Heikompaa voisi siis hirvittää, mutta mua ei. Tämä on sitä, mistä saan virtaa ja jaksamista.

Tein muuten eilen kuvavertailua... Kaiken keskellä olen saanut jotain aikaiseksi myös tässä Uuteen minään -projektissani. Puoli vuotta on takana ja nyt sen tuloksia näkee jo kropassakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.