torstai 24. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen viettoon peppu penkissä

Jopas on ollut tohinaa. Työn parissa. Harrastusten parissa. Kotonakin. Mutta kuntoilun puolella ei ole mitään sellaista mainittavaa, että voisin mitenkään kehuskella...

Olen kyllä käynyt salilla, mutta en ollenkaan sellaisella tahdilla ja tahdolla, mitä tähän asti. Hatuttaa, potuttaa itseäkin, mutta niin kai se oli ennustettavissakin, että jossain kohdassa tulee se notkahdus. Nyt pitäisi saada vain rytmistä uudelleen kiinni.

Henkisesti tämä oma velttous on ollut kuluttavaa, kun koko ajan tietää, että pitäisi ottaa treenikassi olalle ja laittaa nenä kohti kuntosalia. Kuluttavaa on ollut myös erään harrastukseni parissa tapahtuneet asiat, jotka tuntuvat menevän aina vain entistä enemmän solmuun ja mitä useampi hämmentää soppaa, sen pahempi maku siihen tulee.

Niin, joku voisi jo tokaista, että mene sinne salille ja pura huono olo sinne. No niinhän tässä pitäisi tehdä, mutta tässä minä istun kotona keittiön pöydän ääressä, 11 tunnin työpäivän jälkeen, enkä saa kankkuani irti tuolista.

Minua lähinnä ärsyttää kaikenlaiset netissä jaettavat voimahalit ja virtuaalitsempit, mutta voisitkos lähettää minulle jonkun potkun persauksiin? :D

Kotiin ilmestyneiden askartelujen myötä hyvää pääsiäistä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se on nyt tarkistettavana ja julkaistaan mahdollisimman pian.