Yhteystiedot

Uuteen minään -projekti
Noora Ylimys
p. 044 270 8139
noora.ylimys(at)gmail.com
http://uuteenminaan.blogspot.fi
https://www.facebook.com/uuteenminaan
Instagram: @uuteenminaan

Tämä blogi perustuu hyvinvointiprojektiin, joka toteutetaan kaupallisessa yhteistyössä eri yritysten kanssa. Vakituiset yhteistyökumppanit luetellaan sivustolla ja merkitään tekstissä *-merkillä.
Jos olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssani, ota yhteyttä.
Blogin bannerimainonta ja mahdollinen ansainta niistä on pääsääntöisesti affiliate-, osto- tai klikkausperusteista.

Tavoitat minut parhaiten kaikkiin kysymyksiin, yhteistyöhön tai muihin yhteydenottoihin liittyen sähköpostitse.

Voit tutustua myös harrasteisiini aloe vera -tuotteiden ja kauniiden korujen sekä kosmetiikan parissa.

Olen Independent Forever Business Owner (FBO). Forever toimii yli 150 maassa ympäri maailman. Pohjoismaissa Forever on toiminut vuodesta 1998 lähtien, ja Forever on Pohjoismaiden suurin Aloe veraan perustuvien ihonhoito- ja terveystuotteiden suoramyyntiyritys. Tuotteiden myynti tapahtuu ainoastaan itsenäisten jälleenmyyjien kautta. Nykyään Aloe vera on pääainesosa useimmissa tuotteistamme. Forever omistaa omat Aloe vera -viljelmänsä ja on maailman suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Tule tutustumaan osoitteeseen http://myaloevera.fi/enjoygoodhealth/
Olen myös T'Aide Living Stylisti. T'Aide Living on Suomessa perustettu uniikki korumerkki ja koruihin keskittynyt sosiaalisen myynnin perheyritys, joka toimii kaikissa Euroopan Unionin maissa. Tervetuloa osoitteeseen http://nooraylimys.taideliving.com/fi
Linkistä pääset näkemään kaikki eri koruvaihtoehdot. Korut toimitetaan kaikkiin EU- maihin sekä Norjaan, ja ne saapuvat sinulle 2-3 vrk kuluttua tilauksesta ilman toimituskuluja. Tervetuloa ostoksille tai mukaan kasvavaan tiimiimme!
Ole erityinen - ilmaise itseäsi T'Aide Living -korusarjan kanssa.Toimin myös Oriflame-edustajana. Oriflame Cosmetics on yksi suoramyyntialan johtavista kosmetiikkayrityksistä. Se on perustettu Ruotsissa 1967. Tänä päivänä toimimme yli 60 maassa ja yli puolessa niistä olemme markkinajohtajia. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita kosmetiikka- ja hyvinvointituotteita sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa henkilökohtaisen Oriflame-uran edustajanamme. Ryhdy sinäkin edustajaksi nyt!